Чекаю на дощ

Дарина Дмитрева
Чекаю на дощ,
Щоб спеку спинив,
Щоб вітер здійняв,
І мене захистив.

Від тебе, від спогадів
І від людей,
Від Звіра, від Птиці
І диких ідей.

Хай вибухне злива!
Хай все підірве!
Хай стане стіною!
Минуле зітре...