Ба Абдурахмонов Абдугани. Акростих на таджикском

Абдукаюм Мамаджанов
БА ХАМСИНФАМ
АБДУГАНИ АБДУРАХМОНОВ

Адабомўз будиву hастї доим,
Бувад нутќат фасеhу бас мулоим,
Дилосої намуда маќсади хеш,
Улум омўхтї бар мардум каму беш.
Ѓанимат сўhбати ёрон шумурдї,
Аjоиб лаззате аз он бибурдї,
Ниёиш кардї шогирдон hамеша,
Иноят доимо бинмуда пеша!

                02.01.2017