Ба Хакимчон Асроров. Акростих на таджикском

Абдукаюм Мамаджанов
БА ДУСТАМ
АСРОРОВ ХАКИМЧОН

Хикмат аз гузашти айём омўхтиву hоло
Арjманд гардидаї, соhибиззату дастболо.
Конибодому Хуjанд hам Зарафшони куhан
Иддао доранд, ки haстанд барои ту Ватан.
Меhани хурдат hарчанд Бободархони ќадим,
Чумла Суѓд, бал Тооикистон мехонандат надим.
Озмудандат hаме дар мансабу jоhи баланд,
Ниёми худ дониста доим, гаштї сарбаланд!

                05.02.2017