Хто

Николай Богданов 6
Зарастаюць сцежкі лазой,
Не чуваць смеху дззятвы.
Да студні не ідуць за вадой,
Маўчаць пустыя двары.
Не,Чарнобаль тут не вінаваты,
І цунамі не тут прайшоў.
Ды вось стаяць пустыя хаты,
Куды ж,народ ты адышоў.
Хто пракладзе тут зноў барозны,
Пратопча сцежкі на палі?
Адновіць хто бусловы гнёзды,
Цяпло адновіць ў жыцці?