Я з життям не пройшла сп вбес ди

Анастасия Парфенюк
Я з життям не пройшла співбесіди
Воно не прийняло мене на роботу
Там питали :
«Чому вас цікавить місце у всесвіті?»
Відповідала:
Хочу отримувати щорічно багато турбот.

 "Чому ж останнім часом
 ви часто міняли місце праці?"
 Часи були такі,
 що роботодавці самі лишень самозванці!
Казали, що буде проблем по горло,
 а дали щипати травичку вранці

 «Що ж... ким ви себе бачите через
3 ,10 ,15 років?»
Планую дійти від самокопання
 до алкоголізму
 Мої погляди на даний час дуже широкі
 Буду ламати грань між антагонізмом і катаклізмами

 Але це все жарти , ви ж розумієте?

І знов питали:
«Розкажіть про переваги над іншими кандидатами?»
Я мовчу,думаю, а потім як видам(!):
я вмію робити отак "чпок" губами!!!
А вони :
«Ми вам не перезвонимо, ви не прийняті»