Ой моя Купава

Зенцев Сергей Иванович
Ой Купава ти Купава
В річці ти мене купала
Твоя річка не величка
Все мое життя забрала

Ти забрала мою долю
Все життя тепер с тобою
Ти Купава ти Купава
Наше щастя викохала

Наше щастя мов в полоні
Та й поклала на долоні
Й показала як кохала
Як свое життя віддала