Ангели-журавл

Яковлева-Соловьёва Людмила Ивано
Скільки Вас, небесних журавлят.
Ті, хто янголами полетіли в небо.
Скільки матерів в ночах не сплять.
А у татусів посмішка змарніла.
Вам бы жити, тут, серед людей.
Вчитися, любити, працювати...
Скільки ця війна, забрала в нас дітей.
Горя цього, не можна передати.
Ваші імена вростуться у граніт.
І обеліски стояти будуть величаво.
Але не повернуть із неба журавлів.
Хто в Бога Ангела звання узяв по праву.
В десятки тисяч поповнився Ваш стрій.
І ваша місія там буде нескінченна.
Вы з неба берегтимете живих.
Щоб ми не впали, підставлятимете крила.