Brain development

Зоя Сперстад
Brain development by getting difficult tasks
By understanding classical art and culture.
It gives the opportunity to keep
The body young and beautiful ...

Развитие мозга, получая сложные задачи
Понимая классическое искусство и культуру.
Это дает возможность сохранить
Тело молодое и красивое ...