Сруни душi

Клавдия Дмитрив
Струни душі  моєї  забриніли
І виграють мелодію свою.
Тільки вони так вигравать зуміли
Навіть тоді,коли над  прірвою стою.

Струни душі  моєї забриніли:
Мелодія у них – не як у всіх…
А далі вони дзвоном задзвеніли…
Можливо ,це  було  за якийсь гріх?

Струни душі  моєї  забриніли
Про те,що на  душі в ту  мить  було.
Було й таке,що просто  стугоніли,
Коли мене вогнем серце  пекло.

Струни душі  моєї  забриніли
Про те,що думаю і хочу щось змінить,
Та головне – ніколи не  рипіли
Навіть тоді,коли душа  болить.

06.07.2019 р.