Ре нкарнац я петрова

Шишикин Александр
Засів петро як кліщ на тілі,
Він з України кров сосе.
Шматки кусає прямо цілі,
В офшори ті куски несе.
Волає пес про вибір хибний,
Брихливих туле нам словес:
"Не бачить НАТО і ЄС,
Я б вам зробив поля чудес,
Ваш вік бы був ікорно-хлібний,
Геть до Едему став подібний,
Що навіть мертвий би воскрес.
Сімдесят п'ять ганьби процентів,
То ж скільки путінів у нас?
Та я депутіную вас!
Таких сяких кремля агентів".
Лунав петрів сп'янілий бас.
Створив він нову політсилу,
Туди ввійшли чорти старі.
Люструють лиш їх коси й вила,
Гадюки,жаби і щурі.
Бажа пройти чортяка в раду,
Без нього там хвата чортів.
Хтось обіцяв що всіх посаде,
Та сам лиш до корита сів.
Договорняк завжди у тренді,
Лиш награбованим ділись.
Відмітять віскарьом чи бренді,
А ти народе раком гнись.