Зустрiч двох сердець

Дмитрий Погребняк 555
У нас з тобою ще півкроку до любові
а ти відносин нових боячись стоїш
а я дивлюсь в зелені очі загадкові
а ти як завжди у роздумах мовчиш...
У нас з тобою симпатія ще не охолола
з півпогляду іскра я вважаю промайне
і ми заручники нашей спільний долі
благаю йди на зустріч швидше до мене...
У нас з тобою у серцях надія тліє
на півдорозі тільки починається життя
різниця полюсів в душі магнітом діє
і мимоволі збуджують застиглі почуття...