Мо св тло

Марина Чиянова
Моє світло, не згасай ніколи,
І, хай болісно, іди вперед!
Ми прості, невинні та раптові,
І над нами зорі грають DJ-set.

Моє світло, радість загадкова!
Твої очі - мій маяк навік.
Ти торкнешся мене тінню знову,
Заспівають солов'ї зі стріх.

Моя ніжність всі ліси затопить,
Заспівають янголи для нас...
Не кажи мені ніколи "досить",
І зупиниться одвічний час.