Що вiдчуваю, мрiючи про тебе

Влад Селезнев
Що відчуваю, мріючи про тебе,
Які думки мене заполонили.
До тебе хочу, прагне квітка неба.
Красиві очі – карпатська полонина.

Сіро-зелені смереки в наших горах,
Над ними сонце пекуче височіє.
Ти далеко, тим там, де синє море,
Я тут без тебе, ось серце знов німіє.

Що буде далі, я розповім потому,
Ми власноруч накреслюємо шлях.
Але чекатиму на зустріч я невтомно.
Твоя любов для мене кров та дах.

Що відчуваю, мріючи про тебе,
Моя любов - причина, сенс та суть.
З Тобою я здіймаюсь вище неба...
Тебе благаю... Просто. Поруч. Будь...