Я думаю про тебе

Влад Селезнев
Я думаю про тебе,
моя руда Вовчиця.
Ти мешкаєш за небом
і спокій тобі сниться.

Про що сьогодні мрієш,
які твої світанки.
Ти мов тайфун, ти дієш
і засинаєш ранком.

Сьогодні дивна дата,
ми відлік відкриваємо.
Радіють й малята,
рясніє небом сяйво.

Почуй поміж рядками,
що відчуваю нині.
Ми склали оригамі,
маршрут іншій віднині.

Я щиро привітаю,
тобі звучать осанни.
Обожнюю й плекаю,
лише Тебе, Кохана...