мы разлучаны

Сергей Гошко
А за вакном мяцель мяце
І вецер вые што дурны
А час ідзе, ідзе, ідзе
А мы з табой разлучаны

З той восені не пішаш ты
Маучыць як вінаваты тэлефон
Шпурляу мне вецер у вакно лісты
Я думау гэта проста сон

Падманам выпау белы снег
Нібы забытае кіно
Гляжу я на узоры на вакне
І  наліваю горкае віно

З табою разам нам ужо не быць
Я гэта ведау , ведаеш і ты
І ветра нам мелодыя гучыць
Што назаужды з табой разлучаны

І п'ю, і п'ю я горкае віно
Бальзам маёй бальной душы
Я прынімаю што ужо
Мы назаужды з табой разлучаны.