Спекотне лiто з iдаe зелень

Катерина Жебровська
Спекотне літо з’їдає зелень,
Цяцькує дійсність у помаранч,
У золотаве, і у червлене,
І у сріблясте цвітіння барв…

Спекотне літо тремтить повітрям,
Пашить відлунням гарячих зваб,
Встромляє в серце проміння-вістря,
Сплітає з Небом лелеченят…

Спекотне літо цілує квіти,
Сміється Сонцем на пелюстках,
Грайливо пестить життя тендітне,
Вкладає тіні на курний шлях…

Спекотне літо віншує щедрість,
Пливе в покосах густим медком,
Смакує пряним, солодким, терпким,
Єднає Простір і Час в Любов…

03.07.2019