Анализ

Шишикин Александр
Панове й пані розважайтесь,
Дебатно-виборчі часи.
Дрімайте і не прокидайтесь,
Летіть умами в небеси.
Здає аналіз муж державний,
Взирає паства у екран.
Їм серіал дають забавний,
Щоб приховати злий обман.
Одні семіти в кандидастах,
Нема достойних серед нас?
Скоти й бариги в депутастах,
Пройшов козацький славний час.
Про незалежність тулять казку,
Були під рашой, став госдеп.
Європа ще дає указку,
Зелену кнопку жме нардеп.
Помолимося дружно в храмі,
Стамбульський наш патріархат!!!
Не стать холопам козаками,
В два ходи ставлять шах і мат.
Майбутнє вкрали в України,
Віддали те у траст сліпий.
Брехлива лозунгова піна,
З екрану ти помиї пий.
Та вірую часи настануть,
Постане дубом Правди Дух.
Не правди бур'яни зав'януть,
І забуяє щастям луг.