Дебатл

Шишикин Александр
Оце так так! Грядуть дебати!
Біжу попкорн в ларьок куплять.
Усі шумлять, куми і мати,
На фронті навіть всі солдати,
Домовились щоб не стрилять.
Зевова висунув вимоги,
Давай петро на стадіон!
Він ваші кучеряві роги
Позаплітає в причесон.
Ви тільки петре не бухайте,
Хоча б годинку потерпіть.
Молитву томосну читайте,
Варфоломія попросіть.
Нехай за вас свічу поставе,
Щоб замість воску шоколад!
Горить хай полум'ям яскравим,
Освіте вам дорогу в ад!
Вас свинарчук братан підтрима,
Фан сектор буде -«Мародер».
І привезе їх всіх машина,
З деталей вражих бетеер.
Супрун там медсестрою буде,
Її ще кличуть-«Упокой».
На розігрів туди прибуде
Кличко. І зробе мордобой.
Славко в антракті заспіває,
Завиє вовком вакарчук.
А все це дійство відкриває,
Макарович,ну що Кравчук.
Хай освятить все двіжло наше,
Отець Єпіфій мать його.
Не сціть, поможе СЦУ вам ваше,
Ту ж замутили для того.
Заробітчан всіх на трибуну!
Їм по безвізу плюнуть раз!
Азовську не забудьте шхуну,
Доставе та в Мальдіви вас.
Сміємось ми,бува крізь сльози,
Буває плачем через сміх.
Такі от дивні симбіози,
Сумуєм як немає їх)))