Д ла любов

Игорь Степанович Шевчук
       Діла любові

                Творчій особистості
                Марії Науменко присвячується

— Я вперше бачу, що при опіку
люди все правильно зробили.


Кому ми служимо
Кому молились
ми й не відкрили їй, пожилій,
із «Невідкладної» карети:
ми два пілоти –
в суті два поети –
з дружинами – і стали у каре
ізвідкись чуючи, що поміч –
не з дверей,
а з стелі!!



і мабуть вперше
в Корчуватому* –! – в оселі
здійснили міст
із всіх насельників...


Слідів – нема!..
діла були веселі!!!
дитина та живе!**
і, може, Мати Божа
вийшла з стелі??
з Неба – як сутність?

Не тільки із дитини –
бордова буряковість
зійде з сердець присутніх!

07.07.2019, з причастям,
свято різдва Іоана Хрестителя
* Район Києва
** Марія – донька пілота і ієрея
Миколи Полового, близького друга.