Какофония Cacophony

Лариса Изергина
Аннотация: Обществоведение: Настроение: Стресс от шума. (Этюд. Хайку. Из циклов «Кристаллы времени», «Обычаи обывателей», «Хроники мутного времени». Авторский перевод на английский.)

Какофония
Лариса Изергина

Какофония:
музыка, шум, болтовня –
ищу тишины...

15 июня 2019 г.

Abstract: Social Studies: Mood: Under the noise stress. (A sketch. A haiku. From the “Time crystals”, “Philistines’ ways”, “Chronicles of the troubled times” cycles. The author’s translation from Russian.)

Cacophony
by Larissa Izergina

Ugh! what cacophony:
there's music, noise and chatter –
I’m seeking for quiet...

Jun 15, 2019