Прив тання сину

Людмила Кравченко 4
Сьогодні я хочу тебе привітати,
І долі щастливої тобі побажати.
Життя щоб склалось у тебе щастливо,
Бо ти є мій син,а це уже диво.

Нехай твої очі  як сонце  сіяють,
Нехай твої друзі тебе привітають.
Нехай  тебе  небо  благословить,
Щоб ти був щастливий кожен день, кожну мить.

Бо ти моє сердце, моя ти душа,
Найкращий подарок дали небеса.
А я кожний день молитимусь сину,
У добрий час тобі і в добру годину.

Хай збудуться усі твої побажання,
Найщирішого в світі бажаю кохання.
Здоров'я завжди хай гладеньким буде,
А стежка терниста хай цвітами цвіте!!!