Бiль Украlни

Нина Лукьяненко
Україна хоронить синів,
Що життя за  всіх нас віддавали —
Це «дарунок» такий від « братів»
Плаче небо — ми горе пізнали.

Україна хоронить синів,
Що кордони її захищали,
Рідний дім, матерів щирий спів,
Рідну мову, щоб не відібрали.

Плаче небо від горя батьків,
На коліна всі люди ставали,—
Проводжали у вічність синів,
Що життям для нас мир здобували.