ГА1ВКА

Виталий Семенюк
Пелюстки дощів опадуть додолу,
Музика струмків заспіва пісень –
То вирує так нурт життя навколо:
Вквітчаних в любов весняних осель.

Весняний розмай рве на кобзах струни
І гучних трембіт, з полонин Карпат,
Щирістю  душі , мов туманом суне,
Б’ючи, в герці днів, бойовий гопак.

Той танок луна на всі боки світу,
Бо така, у нас, вдача до життя,
Бо не в змозі ми,  без любові жити:
До степів й ланів, й бойових звитяг.

Килимами, зорі Батьківщину вкриють,
Завітає тиша до людських сердець.
В цей чарівний час біль лікує крила,
Дмухає на біль прощі вітерець.

Над серпанком доль спів ранковий лине,
Сивиною слів ніжно огорта,
Щемом молитов арій солов’їних,
В вишитих гаях стежками життя.

Мальовничий край доброти і віри,
Вище ж за нього - лишень височінь.
Він лікує нас і за нас радіє,
Крізь веселий сум й радісні плачі.
                2.05.2019р.