Музика святих Ксен Миколая

Игорь Степанович Шевчук
       Музика святих
       Ксенії і Миколая


Про що поезія
вся тільки-тілько…
Про що мій творчий ураган?..
Та важкий зал –
важко всміхається й орган!!
А Ксенія і святий Миколай
м’які
і легкі – як цівниця
                і сопілка
але в устах Його
але – настільки??


Настільки!!


І світлі в Сонці
їхні ступні


і тим, що ходять, творять
                вільне!


І ми словами – й ходимо дієвіш…
Христос – сказав – і є!!!
і серце п’є – це
                п’є!..
й завісу світу тоншає!

Що ж нам просити???

04.07.2019