Будь свiтлом

Любовь Дуля Шевчик
В підступному  й лихому світі,
В омані зла і темноти,
Завжди будь, любий друже, світлом, -
Людей  до Господа веди.

Світи, щоб правильну дорогу,
У вічність грішник міг знайти...
Вкажи йому на щастя з Богом!
Яскравим променем   світи!

Скорившись Господа наказу,
Будь світлом для людських сердець.
Нехай горить дороговказом,
Твій  променистий  каганець.
~ДЛВ~