***

Владик Батманов
Дидедиз гун тавур пак бахт
Рушаз гуда АЛЛАГЬди.
Бахтун къадир хуьн тавуртlа,
Амни куда АЛЛАГЬди.

Инсан вара-зара жеда,
Бахтуни цуьк тагъайтlа.
Крарни бед гара жеда,
Кlанида чин тагайтlа.

Вафаллувал, кlанивал хуьх,
Муьгьуьббатдиз михьивал хуьх.