тримай

Екатерина Егоренкова
не на часі ніжність в часи буремні
я вдягну твої джинси, візьму твій ремінь
закочу рукАва твоєї сорочки -
і лишусь до ранку, якщо захочу
отаке у нас із тобою літо -
червень cплив гіркуватим бузковим цвітом
прОйде липень, рясно дощами вмитий
прийде серпень - серпанком надій сповитий
отака любов із тобою, милий -
руйнували, що мали, що бУло сили
отаке кохання з тобою, ладко -
вузлувате гілля чи стане гладким
отакий у нас із тобою досвід -
усього було поміж нами вдосталь
і чого не торкнешся, куди не підеш -
скрізь і всюди шаленство моє зустрінеш
відпускай минуле, не спи ночами
не приходь ніколи уже до тями
не жалій для мене кохання й муки

і тримай міцніше мене за руки