Лиш подих... - укр

Анна Бех
І милосердя, і любов, і жах -
Єдина мить. Найперша. Найостання.
Закрижанілий смуток у очах
Напівпрощання і напівзізнання.
Незайману, незорану любов
Не доторкни необережно. Годі.
Їй пестощі - важкі кайдани. Знов
Лиш подих слів. Лиш подих...При нагоді.