О! й

Сергей Зак
О!__йй  (й)ли-гЛЯ___ддав__вНА!__
    КУ___ддли -вз_ЗБИ___тайй_Е___
пА_д тшеллКА__вВА__л_лНО!!___й -
    мя_х_хкий_ сьВЕ___т_трру-КИ___
Ф_чёР_найй  СЕ__тьТИ__ фСЕ__й__
    с_галлуБО___К_кс_тРРа-НО!___Й__
а , бес__ззГЛА___з..т_ВА__И!__х__..
  - жжИ_зьНЬ ..ззаБЫ___ТА_ййА___