Промайнула думка

Клавдия Дмитрив
Промайнула  думка , наче  тінь,
І образ враз остав  перед  очима.
В очах побачила незвичную  глибінь,
І щось  було ,неначе,  за  плечима.

Промайнула  думка , пронеслась.
Сама не зрозуміла , що  відбулось.
Але терпінням в цю  секунду запаслась,
І , наче , у  думках  щось  сколихнулось.

Промайнула  думка , й не одна…
Одна за одною  неслись, переплітались.
А у душі бриніть стала струна,
Й думки назад уже не повертались.

Промайнула думка …чи здалось?
Чи то не  думка , а й  самая дійсність?
І мені це зовсім не здалось…
Пройшли роки…а може й ціла вічність…

Промайнула  думка…це –не сон,
Знайомий погляд на собі відчула.
«Це ти?» ,- враз  прозвучало в унісон.
Це – дійсність … нарешті я збагнула.

10.07.2019 р.