Я так довго шукаю щастя

Милена Веремеева
Я так довго шукаю щастя,
Що забула куди іду.
Хтось тримав мене за зап'ястя,
Та не там і не ті на біду.

Місто в себе закохувать стало,
Та покинула я його.
Тільки небо спокійне знало-
Я тікала від серця свого.