любов моя

Милена Веремеева
Я вірю що любов моя сильніша
Од зради і простої недовіри
Я вірю що любов моя сильніша
Од затухпння і проклятої зневіри

Я вірю що любов моя як сонце
Тебе зігріє у морозний сніжний день
Я вірю що любов моя як море
Співатиме тобі моїх пісень

Я вірю що любов не помирає
Якщо знайшов свою людину на землі
Я вірю що любов одна лиш знає
Зустрінуться де наші кораблі.