Роберт Геррик. N-20 Бичевания не избежать

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(N-20) Бичевания не избежать

Господь бичует всех: одних сильнее,
Других слабее бьёт, щадя, жалея.


Robert Herrick
20. No escaping the scourging
 
God scourgeth some severely, some He spares;
But all in smart have lesse, or greater shares.