А другого таки ж знайшов!

Филипп Диброва
"Лiсник,побачивши в
лiсi ведмедя,впав i
прикинувся мертвим.
Ведмiдь приколу не
зрозумiв i закопав
його..."


Гумор iз "Однокласникiв"






Сховала нiч
день у мiшок,
I стало важко
так шукать...
Ведмiдь ту
здобич не
знайшов,
Прийшлось
другого
закопать...