Бережи

Лысенко Евгений Дмитриевич
Бережи її як понад усе,
бережи любов що тобі дає.
Душу рідну плекай, її бережи.
Обіймай коли тяжко, обіймай завжди.
Як світло єдине, що дає шлях вночі.
Без тебе я блукав би, стежками в нікуди.
Надихай та твори.
Крізь вогонь і вітер, собою заслони.
Ритм сердець відчуй, наше вічне кохання.
Бережи та цілуй, ніби в останнє.
Промов слова, ті що йдуть від душі.
Як понад усе, бережи її.