Для других припинилась робота...

Филипп Диброва
-"Куме,а ти можеш
випити вiдро води?"
-"Та я що-корова?"
-"А ти можеш
випити вiдро
горiлки?"
-"Та я що,не
козак?"


Гумор вiд "Однокласникiв"




Багатьом тi слова
знайомi,
Привели до
публiчного дому...
Як окопи копала
рота:
Для других
припинилась робота...