Батьк вщина

Яна Мартынова 2
Твоя Батьківщина – де ти народився,
Де в серці живе любов.
До рідного міста, до зоряних ранків
Ти повертаєшся знов.
То дощиком рясним, то сонечком ясним
Мамина пісня луна.
Подихом ніжним і свіжим
Тихенько приходить весна.