Добряк

Вика Кидик
Доброта, в собі усе вбиває
І ти готовий помогти усім,
Але цього чомусь ніхто у нас не цінує,
Після відмови відвертаються всі.
Повір, в цьому житті, ТИ як випадковість,
Тому що допомога для тебе є понад усе,
Скажи собі назавжди "Ні! Не можу і не треба!"
І ось побачиш, скільки друзів є в твоєму  житті.
Але не можеш ти відмовити своєму другу,
Який так просить "поможи",
Бо ти добряк всередині душі,
І це вбиває десь там у глибині.
Та схаменіться люди ви уже!
Цінуйте труд і добрі справи,
Колись згадаєте цю життєву правду,
Але не буде більше добряків.