Вже зозуля в лузi вiдкувала

Клавдия Дмитрив
Вже зозуля в лузі відкувала,
І років не буде більш кувать.
Вона навіть до саду прилітала,
Щоби мені про вік  мій  нагадать.

Вже  зозуля в лузі відкувала -
Не чуємо кування вже її.
Вже полетіла,вже помандрувала,
Та ще  щебечуть у садочку солов’ї.

Вже зозуля в лузі  відкувала.
Почуємо її вже через рік.
З куща на кущ вона перелітала,
І кожному кувала рокам лік.

Вже зозуля в лузі відкувала,
А чули ми кування защораз.
Та чи насправді всі  роки вгадала,
Чи перекує їх всім ще раз?

Вже зозуля в лузі відкувала,
Закінчився кування в неї час,
Та залишиться в  лузі  ще б  бажала,
І накувать комусь років  хоча  б ще  раз.

11.07.2019 р.