Дзвенять ручаi у Карпатах

Клавдия Дмитрив
Дзвенять ручаї у Карпатах,
Дзвенять , ой дзвенять же  дзвенять!
Їх чути обабіч у хатах,
Й поміж гір вони стрімко біжать.

Дзвенять ручаї у Карпатах,
Звеселяють усе навкруги.
Все навколо в зелених же шатах.
Вони мають свої  береги.

Дзвенять ручаї у Карпатах,
Дзвенять на усі  голоси.
Вони , мов в зелених палатах,
І  їхня домівка – ліси.

Дзвенять ручаї у Карпатах,
Дзвенять , не стихають – дзвенять.
І камінчики в них – діаманти в каратах…
Ручаї цибенять й цибенять.

11.07.2019 р.