День молод

Николай Мотков
 
                «День молоді»

            Муз. М. Мотков                Сл. М. Мотков
               
                Звучать музики, танці, фейєрверк,
                Ламбада, танго, самба, вальси, брейк,
                Салюти, селфі, посмішки гостей,
                Яскраве шоу - начебто «Бродвей»,
                Зіркова сцена сяє, майорить,
                Ведучі голосно дарують щастя мить,
                Натхнення, радість, друзів променад,
                Лунає гучно скрізь,
                «Віват», «Віват», «Віват»       
               
                Приспів
                «День молоді», «День молоді», «День молоді»,
                Святковий день, святковий, дивний день,
                «День молоді», «День молоді», «День молоді»,
                Фуршети, танці, світ гучних пісень,
                «День молоді», «День молоді», «День молоді»,
                Святковий день, божественний, палкий,
                «День молоді», «День молоді», «День молоді»,
                Натхнення день, найкращий, «золотий»
             
                Щасливі очі, посмішки людей,
                Обійми друзів, враження гостей,
                Яскраві кульки, світ палких вогнів,
                Вечірнє шоу - «Сяйво променів»,
                Наснага, захват, спалах щастя, мрій,
                Чудове свято - віри і надій,
                Да здрастуй молодь, шоу - променад,
                Лунай, лунай, лунай,
                «Віват», «Віват», «Віват»   

                Чудове свято – щастя, віри, мрій,
                Святковий день, наснаги, захвату, надій,               
                Да здрастуй молодь, друзів променад,   
                Лунай, лунай, лунай,
                «Віват», «Віват», «Віват»