Минаэ день

Клавдия Дмитрив
Минає день , кінця вже  добігає,
Йде до завершення іще одна  доба.
Та оптимізм творить не пропадає,
Хоч  кожен день – якась…та  боротьба.

Минає  день , а наче  лиш  почався,
Неначе щойно сонце  блиснуло в вікно,
Та не помітно він  пробіг , промчався,
І  був  таким, немов  п’янке  вино.

Минає  день…не встигнув  озирнутись,
Як сутінки  почали вже спадать.
Та він  назад не зможе повернутись.
«Я повернувсь…»,- не зможе  він сказать.

Минає  день , минає , не чекає,
Ні на хвилинку він ніде не  забаривсь.
І так життя , як день один минає,
Та головне –щоб жить не запізнивсь.

Минає день ,ніщо  його не спинить,
Ніхто його не вмовить почекать,
Й дверей йому ніхто ж  бо  не зачинить -
То ж  жоден день не варто  марнувать!

11.07.2019 р.