Давайте зробимо

Петя-К
Зробимо їх разом!

Давайте зробимо ЄС,
Та не союз,а "солідарність",
Щоб Порошка скаженний ПЕС,
Не відчував свою безкарність!

Давайте зробимо Петра,
Баригу,злодія і вбивцю,
Щоб в цілім світі не знайшла,
Проклята банда собі місця!

Давайте зробим "за життя"
Цю стаю хитрих ортодоксів,
Нехай тікають в небуття,
І не грабують "гоїв-росів".

Давайте зробимо Ляшка,
І сєню з "фронтом кулі в лоба"-
За "стіну", ліс від Бурбака,
Брехливий рот і рвану жопу!

Давайте  зробимо козлів,
Тих що брехали стільки років,
А потім як у крісло сів,-
Гребли в кармани і за щоки!

Що розділяли на купки,
По мові,нації і Богу,
І нас загнали в кріпаки,
Без права на "свою дорогу"!

Давай те зробим їх усих,
Залишим тільки ту людину,
Що радість нам несе і сміх,
І щиро любить Україну!