Не сумуй душа

Софья Коневега
Не сумуй душа -
Эх,прырода хараша!
Песняй добраю вясна
Праплывае ля акна.

Каляровы дыванок
Усю зямельку завалок.
Хутка песня салау'я
Наваколле залiе.

I кукушка закукуе -
Усiм гадочкi нашчадруе.
Разлiецца цеплыня,
Быццам, ласка мамiна.