Зачем так верила тебе

Софья Коневега
Зачем так  верила тебе,
Наверно, больше чем себе?
Твои слова были бальзам,
Но почему  не верила глазам?

Твои объятия, как  туман,
Так  нежно обнимали стан.
Уста  - горячий, сладкий мёд,
Что растопить  могли и лёд.

Ах, звездопады были хороши!
Жаль -  летом ночи  коротки.
Так  сладко пели соловьи -
Мы с ними  были  влюблены.

Кружились в вальсе счастья -
Хотелось  радости,  согласья.
Нас  уносила в даль любовь, -
Волнуя, жарко в сердце кровь.
;;;;;
Навошта гэтак верыла табе,
Напэуна, болей, яе сабе?
Твае размовы - то  бальзам,
Але чаму не верыла вачам?

Твае абдымкi, як  туман,
Пяшчотна абдымалi стан
А губы  - гарачы, салодкi мёд,
Што растапiць маглi i  лёд.

Ах, знiчкапады вачэй не адвясцi!
Шкада - улетку ночы так малы
А, як салодка спявалi  салау'i,
Бо закаханы з iмi  ужо былi.

У танцы шчасця мы кружылi
Ад згоды i радасцi  аж млелi
За аблокi несла  нас  любоу -
Гарачую, хвалюючы, у сэрцы кроу.