Звучить орган

Марина Степанская
Я чую, як трава росте,
Що шепотить гілля густе.
Римує хвилі океан.
Звучить божественний орган -

Бах, "Passacaglia". Часу плин -
Акорди зорь, арпеджіо днів,
Луна століть й космічних снів.
...я чую, як росте полин...