Зустрiч двох сердець-2

Дмитрий Погребняк 555
Серцю кохання неможливо стримувати
пожежа запалає з бажанням у грудях
і треба насолоду від життя отримувати
тоді осяє настрій сонця в променях...
Серцю кохання неможливо передбачити
воно з'являється коли зовсім не чекаєш
і по прикметам теж не вийде розтлумачити
поки не знайдеш свою долю ти блукаєш...
Серцю кохання неможливо оминути
і до своєї половинки так і тягнеться душа
а може треба в очах дівочих потонути
і на побачення скоріше з нею вирушати...