Роберт Геррик. N-139 Слёзы II

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(N-139) Слёзы (II)

Бог вытрет нам все слёзы и потом
Нас наградит лобзаньем – не кнутом.


Robert Herrick
139. Teares
 
God from our eyes all teares hereafter wipes,
And gives His Children kisses then, not stripes.