А дрозди спiвають гiмн

Семисветик 2
Очі витріщили всі люди спозаранку,
Бо приїхала весна у наш край на танку.
Дітлахи контужені марять прапорцями,
А дрозди співають гімн разом з горобцями.
Сніг, що змалку посивів, доїдали свині.
Президента гвинтокрил в небі тренькав синій.
Депутатів - наче бліх на горбу країни...
Смокчуть гроші із землі, аж розпухли спини.
Що ж ти, весно, довго так шльондрала без діла?
Обійми та пригорни нас до свого тіла.
Посмоктати цицьку дай, квітни вже скоріше,
Щоб на серці бідолах стало веселіше!

    31/03/2013