Коханому Котику

Светлана Шакула
     Люблю тебе дуже –
     Не знаю як!..
     Ніхто у світі
     Не зможе так!

     Ти – моя радість
     І ти – мій біль!
     Ти – моє щастя
     І – ворог мій!..

     Ми – два світи,
     Ми різної статі,
     Але духовно –
     Ми так багаті.

     Для чого цей бій,
     Для чого війна?
     Ти вічно мій,
     А я – твоя…

     Люблю тебе дуже,
     Коханий Котик…
   ____________

   на фото – я, когда злюсь…))))